מרק בטטה וג’ינג’ר
אין כמו מרק בטטה כתום מלא ויטמינים ואנרגיות להמשך החורף, והפעם הוספנו לכל הטוב הזה קצת גי'נג'ר ודבש שיעשירו בטעמים ואת הערכים התזונתיים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 ק”ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
- 1/4 כוס ג’ינג’ר טרי וקצוץ
- 1 בצל גדול חתוך לקוביות
- 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
- 2 כפות קמח
- 1/4 כוס שמן זית
- 11/2 ליטר מים
- 2-3 כפות דבש
- 2 גביעי שמנת חמוצה אורגינל של תנובה
הוראות הכנה:
-
01.
מזהיבים את הבצל בסיר ומוסיפים את הג’ינג’ר מערבבים ומוסיפים את הבטטה .
-
02.
מערבבים ומתבלים באבקת מרק ומערבבים עם הקמח.
-
03.
מוזגים את המים מעל ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מידי פעם. מבשלים כ 20 דקות על אש נמוכה
טיימר מופעל
-
04.
כשהבטטה רכה טוחנים במעבד מזון או בלנדר עד למרקם חלק.
-
05.
מערבבים את השמנת עם הדבש ועושים השוואת טמפרטורה שופכים לסיר מערבבים ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים