מתכון מרק בטטה וג’ינג’ר | השף הלבן

מרק בטטה וג’ינג’ר

אין כמו מרק בטטה כתום מלא ויטמינים ואנרגיות להמשך החורף, והפעם הוספנו לכל הטוב הזה קצת גי'נג'ר ודבש שיעשירו בטעמים ואת הערכים התזונתיים

מאת: מתכון גולש
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק בטטה וג’ינג’ר

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 ק”ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
  • 1/4 כוס ג’ינג’ר טרי וקצוץ
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 2 כפות אבקת מרק טעם עוף
  • 2 כפות קמח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 11/2 ליטר מים
  • 2-3 כפות דבש
  • 2 גביעי שמנת חמוצה אורגינל של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מזהיבים את הבצל בסיר ומוסיפים את הג’ינג’ר מערבבים ומוסיפים את הבטטה .

  • 02.

    מערבבים ומתבלים באבקת מרק ומערבבים עם הקמח.

  • 03.

    מוזגים את המים מעל ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מידי פעם. מבשלים כ 20 דקות על אש נמוכה

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    כשהבטטה רכה טוחנים במעבד מזון או בלנדר עד למרקם חלק.

  • 05.

    מערבבים את השמנת עם הדבש ועושים השוואת טמפרטורה שופכים לסיר מערבבים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(164)