מרק בטטה, זנגביל וטריאקי
מתכון חדש ומומלץ במיוחד למרק בטטה מזין וטעים בניחוח אסיאתי משגע
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל3-4:
- 2 ק"ג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
- 1 כוס רוטב טריאקי
- 1 כף ג'ינג'ר טרי מקולף וקצוץ
- מלח
- פלפל שחור
- 1 פחית חלב קוקוס
- 3 כפות שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבטטות והג'ינג'ר כ-10 דקות ומכסים במים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
טיימר מופעל
-
02.
טוחנים בעזרת מעבד מזון ידני או שולחני עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
-
03.
מוסיפים את חלב הקוקוס ואת רוטב הטריאקי ומביאים לרתיחה שניה, מגישים חם.
הידעת?
לגיוון: ניתן להוסיף כף שמנת למרכז הצלחת ולקשט בשני גבעולי עירית.
הכנת? כאן מדרגים