עוגת גבינה קרם פרש ושוקולד לבן קלה להכנה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרם פרש ושוקולד לבן

עוגת גבינה עם שוקולד לבן שמתאימה לאירוח בחג השבועות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרם פרש ושוקולד לבן

המרכיבים ל 12 / תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ:

החומרים לבסיס:
  • 250 גרם עוגיות חמאה טחונות
  • 150 גרם חמאת תנובת ממוסת
  • למלית:
  • 450 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
  • ½ מיכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת השף הלבן
  • 200 מ"ל קרם פרש "השף הלבן"
  • 750 גרם גבינת תנובה 9%
  • 3/4 כוס סוכר
  • 7 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את העוגיות הטחונות עם החמאה לתערובת אחידה ומשטחים על תחתית התבנית.

  • 02.

    מחממים תנור לחום בינוני- 175 מעלות. ממיסים את השוקולד עם השמנת על אדים בסיר כפול. שמים בקערת המערבל גבינה, סוכר, קרם פרש וביצים ומערבלים לבלילה אחידה, מוסיפים את השוקולד המומס ומערבלים חצי דקה.

  • 03.

    יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ- 20 דקות, מנמיכים את חום התנור ל- 155 מעלות ואופים 20 דקות נוספות. מנמיכים את חום התנור ל- 135 מעלות ואופים 20 דקות, מנמיכים ל- 100 מעלות ואופים 30 דקות נוספות. מצננים ומקררים עד להגשה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(97)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.