עוגת גבינה אישית מקוטג'
מחפשים עוגת גבינה טעימה בטירוף וקלה להכנה? קבלו מתכון לעוגה אישית עשויה מקוטג' תנובה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: עומר ישכיל
המרכיבים למנה אישית:
לבסיס ביסקוויטים:
- 150 גרם פתיבר טחון
- 70 גרם חמאה תנובה מומסת
- 50 גרם סוכר
- קורט מלח
למלית גבינה קוטג':
- 3 גביעים קוטג' תנובה 5% (750 גרם)
- 130 גרם סוכר לבן
- 3 ביצי תנובה L
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף קורנפלור
- קורט מלח
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
טוחנים את כל מרכיבי הבסיס במעבד מזון עד קבלת תערובת פירורית.
-
02.
מעבירים לתבנית, משטחים באופן אחיד ומהדקים היטב.
-
03.
המלית - שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית וטוחנים עד קבלת מלית אחידה וחלקה, חשוב לוודא שהקוטג' נטחן ונשאר ללא גושים.
-
04.
מחממים תנור ל-160 מעלות.
-
05.
מעבירים את המלית לתבנית העוגה ואופים למשך 50 דקות-שעה, שולי העוגה צריכים להיות יציבים והאמצע מעט רוטט.
טיימר מופעל
-
06.
מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.
-
07.
מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך לילה או 6 שעות לפחות.
הכנת? כאן מדרגים