עוגת גבינה אישית מקוטג' | השף הלבן

עוגת גבינה אישית מקוטג'

מחפשים עוגת גבינה טעימה בטירוף וקלה להכנה? קבלו מתכון לעוגה אישית עשויה מקוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה קוטג' השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים למנה אישית:

לבסיס ביסקוויטים:
  • 150 גרם פתיבר טחון
  • 70 גרם חמאה תנובה מומסת
  • 50 גרם סוכר
  • קורט מלח
למלית גבינה קוטג':
  • 3 גביעים קוטג' תנובה 5% (750 גרם)
  • 130 גרם סוכר לבן
  • 3 ביצי תנובה L
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף קורנפלור
  • קורט מלח
גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את כל מרכיבי הבסיס במעבד מזון עד קבלת תערובת פירורית.

  • 02.

    מעבירים לתבנית, משטחים באופן אחיד ומהדקים היטב.

  • 03.

    המלית - שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית וטוחנים עד קבלת מלית אחידה וחלקה, חשוב לוודא שהקוטג' נטחן ונשאר ללא גושים.

  • 04.

    מחממים תנור ל-160 מעלות.

  • 05.

    מעבירים את המלית לתבנית העוגה ואופים למשך 50 דקות-שעה, שולי העוגה צריכים להיות יציבים והאמצע מעט רוטט.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 06.

    מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 07.

    מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך לילה או 6 שעות לפחות.

הכנת? כאן מדרגים
(18)