מתכון שקדים מסוכרים בקינמון | השף הלבן

שקדים מסוכרים בקינמון

שקדים אופויים בציפוי מתוק עשוי סוכר, ביצים וקינמון, חטיף מתוך ופריך לאירוח קל בכל עת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שקדים מסוכרים בקינמון

המרכיבים ל 16 מנות:

  • 1 חלבון ביצה
  • 1 כפית מים קרים
  • 4 כוסות שקדים לא קלויים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 2 כפיות שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש לחום של 120 מעלות ומשמנים מעט תבנית אפיה

  • 02.

    טורפים את חלבון הביצה מעט, מוסיפים את המים הקרים וממשיכים לטרוף עד שמתקבל קצף לא יציב, מוסיפים לקערה את השקדים.

  • 03.

    אל תוך הקערה עם השקדים והביצה מערבבים את הסוכר, המלח והקינמון עד שהשקדים מצופים.

  • 04.

    מפזרים את השקדים המצופים בצורה אחידה על התבנית.

  • 05.

    אופים במשך שעה אחת, מערבבים מדי פעם עד שהשקדים מוזהבים. מצננים ומאחסנים בצנצנת אטומה.  

הכנת? כאן מדרגים
(57)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.