סאנדו – סנדוויץ פירות יפני של בן שי
בן שי חזר מהמזרח עם געגוע לכריך פירות יפני😋 כשטעמנו – הבנו למה. מתכון צבעוני ולא שגרתי לכריך הכי שווה שעדיין לא טעמתם!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בן שי
עיצוב: בן שי
המרכיבים ל4 מנות:
מצרכים
- פרוסות לחם לבן מרובע
- 500 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה 38% של השף הלבן
- פירות (תותים, תפוזים, קיווי, ענבים)
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת היטב. ניתן להוסיף סוכר אם רוצים או אפילו כף אבקת פודינג וניל לקבלת קצפת יציבה יותר.
-
02.
מורחים או מזלפים שכבת קצפת על פרוסת לחם ומעליה מניחים פירות באלכסון
-
03.
מורחים מעט קצפת נוספת מעל הפירות וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת.
-
04.
עוטפים בניילון נצמד ומסמנים עליו את כיוון האלכסון בו הנחנו את הפירות ומכניסים למקרר לחצי שעה להתקרר ולהתגבש.
-
05.
חותכים עם סכין באלכסון המסומן ונהנים!
הכנת? כאן מדרגים