קרם מסקרפונה ברולה – גבינת מסקרפונה | השף הלבן

קרם מסקרפונה ברולה – גבינת מסקרפונה

קרם ברולה זו קלאסיקה. רון יוחחנוב נתן לקינוח האהוב טוויסט מקורי עם גבינת המסקרפונה האהובה של השף הלבן, והתוצאה? ביס שלא תשכחו.

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם מסקרפונה ברולה – גבינת מסקרפונה
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל6 מנות:

  • 5 חלמונים
  • 100 גרם סוכר (5 כפות גדושות)
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 'השף הלבן'
  • מיכל גבינת מסקרפונה 'השף הלבן' (250 גרם)
  • כפית תמצית וניל איכותית
גודל תבנית: גודל 24 או קעריות אישיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוציאים את גבינת המסקרפונה כחצי שעה לפני מהמקרר עד מנת שתתרכך מעט.

  • 02.

    מחממים תנור ל-140 מעלות חום עליון תחתון או טורבו.

  • 03.

    בקערה, מערבבים את החלמונים יחד עם הסוכר עד שהחלמונים מתבהרים מעט ומתקבלת קציפה עדינה.

  • 04.

    מוסיפים את גבינת המסקרפונה וטורפים היטב.

  • 05.

    מחממים בקלחת את השמנת המתוקה יחד עם הוניל עד סף רתיחה.

  • 06.

    יוצקים תוך כדי ערבוב את השמנת החמה על התערובת של הגבינה יחד עם החלמונים ומערבבים היטב.

  • 07.

    מעבירים לתבניות אפיה אישיות או לתבנית משפחתית ואופים חצי שעה או עד שהתערובת מתייצבת במרכז. אפשר להרגיש בעדינות עם האצבע.

  • 08.

    מוצאים מהתנור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות להתקרר (ניתן גם להקפיא).

  • 09.

    הגשה: מוציאים את קרם הברולה הקר מהמקרר או המקפיא, בוזקים מעל סוכר ושורפים בעזרת ברנר.

  • 10.

    מגישים מיד! בתיאבון

הכנת? כאן מדרגים
(16)