קרם מסקרפונה ברולה – גבינת מסקרפונה
קרם ברולה זו קלאסיקה. רון יוחחנוב נתן לקינוח האהוב טוויסט מקורי עם גבינת המסקרפונה האהובה של השף הלבן, והתוצאה? ביס שלא תשכחו.
המרכיבים ל6 מנות:
- 5 חלמונים
- 100 גרם סוכר (5 כפות גדושות)
- 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 'השף הלבן'
- מיכל גבינת מסקרפונה 'השף הלבן' (250 גרם)
- כפית תמצית וניל איכותית
הוראות הכנה:
-
01.
מוציאים את גבינת המסקרפונה כחצי שעה לפני מהמקרר עד מנת שתתרכך מעט.
-
02.
מחממים תנור ל-140 מעלות חום עליון תחתון או טורבו.
-
03.
בקערה, מערבבים את החלמונים יחד עם הסוכר עד שהחלמונים מתבהרים מעט ומתקבלת קציפה עדינה.
-
04.
מוסיפים את גבינת המסקרפונה וטורפים היטב.
-
05.
מחממים בקלחת את השמנת המתוקה יחד עם הוניל עד סף רתיחה.
-
06.
יוצקים תוך כדי ערבוב את השמנת החמה על התערובת של הגבינה יחד עם החלמונים ומערבבים היטב.
-
07.
מעבירים לתבניות אפיה אישיות או לתבנית משפחתית ואופים חצי שעה או עד שהתערובת מתייצבת במרכז. אפשר להרגיש בעדינות עם האצבע.
-
08.
מוצאים מהתנור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות להתקרר (ניתן גם להקפיא).
-
09.
הגשה: מוציאים את קרם הברולה הקר מהמקרר או המקפיא, בוזקים מעל סוכר ושורפים בעזרת ברנר.
-
10.
מגישים מיד! בתיאבון