קרמבו מסקרפונה מהיר של רון יוחננוב | השף הלבן

קרמבו מסקרפונה מהיר של רון יוחננוב

החורף מגיע ואיתו הקינוח הכי ישראלי שיש – הקרמבו! רון יוחננוב מראה לנו איך להכין במהירות גרסה משודרגת וטעימה הרבה יותר של הממתק האהוב עם קרם מסקרפונה של השף הלבן

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קרמבו מסקרפונה מהיר של רון יוחננוב

המרכיבים ל15 יחידות/ מנות:

מצרכים לעוגיות:
  • 100 גר' אבקת סוכר (שקית אחת)
  • 200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 300 גר' קמח לבן רגיל
  • קורט מלח - חובה!
  • מחית וניל או תמצית וניל
  • רבע כוס חלב (ולא טיפה מעבר)
לקרם מסקרפונה:
  • גביע שמנת מתוקה להקצפה 38% של השף הלבן
  • גביע גבינת מסקרפונה של השף הלבן
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • כף אבקת פודינג
  • כפית תמצית או מחית וניל איכותית
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 38% של השף הלבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מתחילים בהכנת העוגיות:

  • 02.

    במיקסר או מעבד מזון מעבדים את הסוכר, החמאה, החלב והמלח עד השתלבות מלאה. מוסיפים את הקמח וממשיכים לעבד לקבלת בצק אחיד. תהליך של כמה שניות. לא לעבד יותר מידי אחרת תקבלו קרקרים :)

  • 03.

    עוטפים בניילון נצמד את הבצק ומכניסים למקרר למנוחה של חצי שעה עד שעה.

  • 04.

    מוציאים את הבצק, מחלקים ל-4 חלקים שווים ומרדדים כל אחד לעלה בעובי אחד ככל האפשר (תעזרו בקמח אם צריך) קורצים עיגולים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 05.

    אופים ב 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ-10 דקות או עד שהן זהובות-בהירות וכשמרימים אותן, רואים שהתחתית נאפתה כמו שצריך וכל החמאה התייבשה. מוציאים מהתנור ומצננים לכמה דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    הכנת הקרם:

  • 07.

    בקערת המיקסר עם וו הקצפה, מקציפים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבלת קציפה יציבה.

  • 08.

    הרכבה:

  • 09.

    מעבירים את הקרם לשקית זילוף,

  • 10.

    מסדרים עד מגש את כל העוגיות ומזלפים מעל.

  • 11.

    ממיסים את השמנת המתוקה יחד עם השוקולד בפולסים קצרים במיקרוגל.

  • 12.

    מגישים את הקרמבו לצד גנאש שוקולד חמים.

הכנת? כאן מדרגים
(11)