אגסים במייפל ויופלה GO
מעדן חם־קר. פינוק מחזק לאחר צוהריים קריר.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל1:
- 1 אגס בינוני בשל
- 3-2 כפיות סירופ מייפל טהור
- 1 גביע יופלה GO מועשר בחלבון במתיקות מעודנת
- קינמון טחון
הוראות הכנה:
-
01.
חוצים את האגס לאורכו ומוציאים את הליבה בסכין חדה או בכפית כדורית. מניחים את שני החצאים בצלחת חסינת חום - הצד החתוך כלפי מעלה - ויוצקים חצי כפית סירופ מייפל לשקערורית שבכל חצי אגס. מבשלים במיקרוגל במשך 3-
-
02.
5 דקות או עד שיתרככו. מסובבים את החצאים אחרי דקה וחצי.
טיימר מופעל
-
03.
מעבירים את חצאי האגס לצלחת הגשה, ויוצקים עליהם את כל הנוזלים שנותרו בצלחת הבישול. מוסיפים את תכולת גביע היוגורט, בוזקים על היוגורט ועל האגסים קינמון טחון ומזלפים עוד כפית או שתיים של סירופ מייפל. מגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים