מתכון לטראפלס גבינה לבנה ופירורים
אכלתם פעם עוגת גבינה ופירורים בצורת כדורים? קבלו את המתכון הבא: טראפלס גבינה ופירורים מיוחדים וקלים להכנה של נטלי לוין שאפשר להכין כשהאורחים כבר בדרך
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי (סטילס)
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל15-20 יחידות:
לטראפלס:
- 150 גרם ביסקוויטים בטעם וניל
- 40 גרם (4 כפות) אבקת סוכר
- 10 גרם (1 כף) אינסטנט פודינג וניל
- 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
- 200 גרם שוקולד לבן
- 2 כפות שמן
לקישוט:
- פירורי ביסקוויטים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים ביסקוויטים בשקית נסגרת ושוברים לפירורים דקים.
-
02.
בקערה גדולה שמים אבקת סוכר, גבינה ווניל ומערבבים היטב.
-
03.
מוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
-
04.
מגלגלים כדורים בידיים ומניחים על גבי מגש עם נייר אפייה.
-
05.
מקפיאים ל-15 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
ציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
-
07.
ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.
-
08.
טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה.
-
09.
מפזרים פירורי ביסקוויטים בחלק העליון ומקפיאים ל-10 דקות להתייצבות.
טיימר מופעל
-
10.
מגישים קר.
הכנת? כאן מדרגים