טראפלס גבינה ופירורים - מתכון קינוח מאת נטלי לוין | השף הלבן

מתכון לטראפלס גבינה לבנה ופירורים

אכלתם פעם עוגת גבינה ופירורים בצורת כדורים? קבלו את המתכון הבא: טראפלס גבינה ופירורים מיוחדים וקלים להכנה של נטלי לוין שאפשר להכין כשהאורחים כבר בדרך

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס גבינה ופירורים
צילום: אפיק גבאי (סטילס) עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל15-20 יחידות:

לטראפלס:
  • 150 גרם ביסקוויטים בטעם וניל
  • 40 גרם (4 כפות) אבקת סוכר
  • 10 גרם (1 כף) אינסטנט פודינג וניל
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 2 כפות שמן
לקישוט:
  • פירורי ביסקוויטים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים ביסקוויטים בשקית נסגרת ושוברים לפירורים דקים.

  • 02.

    בקערה גדולה שמים אבקת סוכר, גבינה ווניל ומערבבים היטב.

  • 03.

    מוסיפים את הביסקוויטים ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

  • 04.

    מגלגלים כדורים בידיים ומניחים על גבי מגש עם נייר אפייה.

  • 05.

    מקפיאים ל-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    ציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.

  • 07.

    ממסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שמן ומערבבים היטב.

  • 08.

    טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה.

  • 09.

    מפזרים פירורי ביסקוויטים בחלק העליון ומקפיאים ל-10 דקות להתייצבות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 10.

    מגישים קר.

הכנת? כאן מדרגים
(16)