דלג לאזור תוכן תחתון
פותחים מקרר ומתחילים לבשל
מתכונים
מה אוכלים היום?
סלטים כריכים וממרחים
כל הסלטים כריכים וממרחים
סלטים
כל הסלטים
סלטים לשבת
כריכים וטוסטים
ממרחים רטבים ומטבלים
מרקים
תוספות
כל התוספות
תפוח אדמה
אורז
קטניות ותבשילים
ירקות
תוספות נוספות
עיקריות
כל העיקריות
בשר ועוף
דגים
ממולאים
מתכוני מחבתות ומטוגנים
טופו ותחליפים
פסטות
כל הפסטות
רביולי
לזניה
פסטות נוספות
קינוחים
כל הקינוחים
מחבתות
כל המחבתות
פנקייק
בלינצ'ס
דייסה
קרפ
עוגות
כל העוגות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות בחושות
עוגות שמרים
עוגות נוספות
עוגות יום הולדת
עוגיות
קינוחים אישיים
מאפים מתוקים
כל המאפים המתוקים
קרואסונים
מאפינס וקאפקייקס
מאפים מתוקים נוספים
משקאות ושייקים
מאפים
כל המאפים
פשטידות וקישים
פיצות
מאפים מלוחים
כל המאפים המלוחים
חלות, לחמים ולחמניות
מאפים מלוחים נוספים
מתכוני חגים
כל מתכוני החגים
מתכונים לשבועות
שבועות ללא גלוטן
כל המתכונים לשבועות
פשטידות וקישים לשבועות
מאפים לשבועות
קינוחים לשבועות
סלטים לשבועות
מתכונים לפסח
כל המתכונים לפסח
מתכוני פסח
סלטים לפסח
קינוחים לפסח
כל הקינוחים לפסח
עוגיות לפסח
עוגות לפסח
מתכונים לראש השנה
כל המתכונים לראש השנה
סלטים לראש השנה
קינוחים לראש השנה
מתכונים לחנוכה
כל המתכונים לחנוכה
סופגניות
לביבות
מתכונים לפורים
מתכונים לט"ו בשבט
מתכוני ארוחות
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
ארוחות לילדים
מתכונים ב10 דקות
מתכונים טבעוניים
ללא גלוטן
מתכוני מהדרין
הפודיז של תנובה
מתכוני הנבחרת
כל מתכוני הנבחרת
רון יוחננוב
רחלי קרוט
אפרת ליכטנשטט
תומר אומנסקי
בתיה שורק
טיפים
סרטוני הדרכה
דרך הטופו
טיפים
כתבות
מתכונים
המגזין
צור קשר
שאלות לשף
חיפוש
תפריט
חזרה לדף הבית
דנית סלומון
שיתוף בלוגר בפייסבוק
דנית סלומון
—
המתכונים של דנית סלומון
543 מתכונים
פשטידת דלעת בבצק גבינות
פשטידה טעימה מאוד שאפשר להכין מראש ולחמם מחדש לפני ההגשה.
מגולגלות ושתי מליות תמרים
בצק מהיר־הכנה על בסיס שמן ומים ושתי מליות תמרים: מלית פרווה של קונפיטורה משמשים וממרח תמרים ומלית חלבית של ריבת חלב וממרח תמרים. אגוזים קצוצים ישדרגו
לזניה ארבע גבינות
לזניה פשוט מצוינת, ללא גלוטן וגם כשרה לפסח - דפי אורז מרובעים מחליפים את הפסטה. עוד יתרון גדול: אפשר להכין מראש ולחמם מחדש לפני ההגשה.
בראוניז בוטנים בקונוס
עוגות שוקולדיות באריזה אישית. את קונוסי העץ הידידותיים לסביבה אפשר למצוא במחלקת הכלים החד־פעמיים. לחילופין, אפשר לאפות את הבראוניז בתבניות שקעים או מאפינס
"בקלאווה" פטה וגרעיני חמנייה
פטה עיזים, גרעיני חמנייה קלויים ופרמזן בין שלוש שכבות של עלי פילו מתפצפצים.
פשטידת דלעת ורוקפור
פשטידת ירק וגבינות דלה בפחמימות ובגלוטן, שיכולה לשמש כמנה עיקרית בארוחה צמחונית.
מתכונים נוספים
המאמרים של דנית סלומון
0 מאמרים
שיתוף בלוגר בפייסבוק
שיתוף בלוגר ב WHATS APP