עוגת גבינה אישית עם קרם מסקרפונה – צ'יזקייק בייטס | השף הלבן

צ'יזקייק בייטס – עוגות מסקרפונה אישיות

עוגת הגבינה האהובה בגרסה אישית משודרגת! צ'יזקייק בייטס עם שדרוגים של ממרחים ותוספות שימשכו את תשומת הלב בחג. מתכון של רון יוחננוב מתוך חוברת שבועות

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
עוגת מסקרפונה אישית
צילום: דן פרץ עיצוב: נורית קריב

המרכיבים ל20 יחידות:

לבסיס:
  • 150 גרם ביסקוויטים טחונים דק
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
למלית:
  • 3 ביצים
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 2 גביעים (500 גרם) מסקרפונה "השף הלבן"
  • 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה 15% תנובה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות (20 גרם) קורנפלור
להגשה לפי הטעם (כל ציפוי מתאים ל-4 יחידות):
  • 2 חישוקי אננס חתוכים ל-8 משולשים + 1 פסיפלורה טרייה + שבבי קוקוס
  • 4 כפיות ריבת חלב + 4 גלילי ופל
  • 4 כפיות ממרח שוקולד + 4 יחידות בייגלה מלוח
  • 1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת להקצפה מוקצפת לקצפת + 4 תותים
  • 4 כפיות ממרח לוטוס + 4 שקדים מסוכרים
גודל תבנית: תבנית מיני מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    להכנת הבסיס: מניחים בקערה את הביסקוויטים הטחונים והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. מחלקים את התערובת בעזרת כף בין השקעים של התבנית, משטחים על התחתית ומהדקים היטב.

  • 03.

    להכנת המלית: מניחים בקערה בינונית את כל המרכיבים וטורפים במטרפה לקבלת בלילה אחידה. יוצקים מעל הבסיסים את המלית בצורה אחידה, בעזרת כוס מדידה.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות, עד שהמלית מתייצבת. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון קל. לאחר מכן מעבירים למקרר ומניחים לצינון במשך כשעה לפחות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מפזרים מעל העוגות האישיות את התוספות השונות לפי הטעם ומגישים לצד קצפת.

  • 06.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(70)