סופגניות אשל מהירות
מתכון לסופגניות טעימות עם אשל ומילוי שוקולד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לכ30 סופגניות קטנות:
מרכיבים:
- 2 ביצים L
- 2 גביעי אשל
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות סוכר
- 360 גרם קמח תופח לבן
- ממרח שוקולד למילוי
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הביצים, וניל, אשל וסוכר עד קבלת תערובת חלקה, מוסיפים את הקמח בהדרגה וטורפים עד קבלת תערובת חלקה, וללא גושים
-
02.
מחממים שמן לטיגון בסיר על אש בינונית-גבוהה (ניתן להיעזר במד חום-180 מעלות)
-
03.
כשהשמן התחמם בעזרת כף גלידה או כף רגילה לוקחים חצי כף מהבלילה ומורידים בזהירות אל תוך השמן החם
-
04.
נטגן כל סופגניה מכל צד עד להזהבה ונעביר לצלחת עם נייר סופג
-
05.
בעזרת שק זילוף ממלאים בממרח שוקולד שאוהבים
-
06.
ניתן לפזר מעל מעט אבקת סוכר.
הכנת? כאן מדרגים