סופגניות אשל מהירות | השף הלבן

סופגניות אשל מהירות

מתכון לסופגניות טעימות עם אשל ומילוי שוקולד

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופגניות אשל מהירות

המרכיבים לכ30 סופגניות קטנות:

מרכיבים:
  • 2 ביצים L
  • 2 גביעי אשל
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר
  • 360 גרם קמח תופח לבן
  • ממרח שוקולד למילוי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הביצים, וניל, אשל וסוכר עד קבלת תערובת חלקה, מוסיפים את הקמח בהדרגה וטורפים עד קבלת תערובת חלקה, וללא גושים

  • 02.

    מחממים שמן לטיגון בסיר על אש בינונית-גבוהה (ניתן להיעזר במד חום-180 מעלות)

  • 03.

    כשהשמן התחמם בעזרת כף גלידה או כף רגילה לוקחים חצי כף מהבלילה ומורידים בזהירות אל תוך השמן החם

  • 04.

    נטגן כל סופגניה מכל צד עד להזהבה ונעביר לצלחת עם נייר סופג

  • 05.

    בעזרת שק זילוף ממלאים בממרח שוקולד שאוהבים

  • 06.

    ניתן לפזר מעל מעט אבקת סוכר.

הכנת? כאן מדרגים
(15)