עוגת גבינה ואננס – מתכון מנצח | השף הלבן

עוגת גבינה ואננס

עוגת גבינה עם ציפוי אננס

מאת: אורית כהן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה ואננס

המרכיבים ל 10 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 2 חלמונים
  • 1/2 חבילת חמאה
  • 1/2 1 כוסות קמח אוסם
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 איסטנט וניל
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 כף סוכר
  • 1 גבינה לבנה 9% תנובה
  • 1קופסאת שימורים אננס פרוס
  • 1/2 1 כפות קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית:

  • 02.

    בקערה שמים 2 חלמונים, 1/2 חמאה,

  • 03.

    5 כוסות קמח אוסם, 1/2 כוס סוכר ומערבבים לבצק, משטחים בתבנית ואופים בחום גבוה 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    שכבה 2: להקציף שמנת מתוקה, 1 אינסטנט וניל, 3/4 כוסות חלב, 1 כף סוכר, לאחר ההקצפה מערבבים עם גבינה 9% תנובה ומורחים על התחתית.

  • 05.

    שכבה 3: שופכים לסיר קטן את המיץ מקופסת השימורים של האננס ומערבבים ב 1/2 כוס מים,

  • 06.

    5 כפות קורנפלור ומערבבים עד הסמכה.

  • 07.

    מסדרים על העוגה את פרי האננס וכשהמיץ של האננס מתקרר לשפוך על העוגה כזיגוג להכניס למקרר לכמה שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(117)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.