עוגת גבינה אפויה ותותים | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה ותותים

חיתוכיות גבינה אפויות עם תותים וקראמבל

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה ותותים
המרכיבים ל24 חיתוכיות:
מרכיבים:
לבסיס:
  • כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • 2 חלמונים
  • כפית תמצית וניל
לעוגת גבינה:
  • 3 ביצים
  • כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% של תנובה
  • גביע שמנת חמוצה
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות קורנפלור
לקישוט:
  • פרוסות תותים
  • אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית 24
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערת מעבד מזון מניחים את כל המרכיבים לבסיס.

  • 02.

    מעבדים במשך דקה עד שמתקבלים פירורים.

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה, שמים חצי מכמות הפירורים בתבנית, משטחים ומהדקים היטב כבסיס לעוגה בתבנית אפייה.

  • 04.

    בקערה, בעזרת מטרפה, מערבבים את כל המצרכים לעוגת הגבינה.

  • 05.

    שופכים מעל הבסיס, מערבבים את הפירות עם קמח ומפזרים מעל פרוסות תותים ואת החצי השני של הפירורים ומכניסים לתנור לאפיה אופים כ-45 דקות או עד שקיסם יוצא חלק.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 06.

    מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(86)