אגרול במילוי "עוגת גבינה"
אין כמו אגרול, במיוחד כשהוא מתוק! קבלו את המתכון שלנו לאגרול פריך מבחוץ אבל רך, מתוק וגבינתי מבפנים עם מילוי שמזכיר עוגת גבינה עם צימוקים. מומלץ לאכול חם
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
עיצוב: נעמה רן
המרכיבים ל12-14 יחידות:
- 14 עלי אגרול / סיגר או 7 עלי פילו
- שמן לטיגון עמוק
למילוי:
- 500 גרם גבינת כנען תנובה
- 1 ביצה טרופה
- 1/3 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 3-4 כפות צימוקים
- קורט מלח
להגשה:
- אבקת סוכר
גודל תבנית: סיר
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את מרכיבי המילוי. מהביצה הטרופה משאירים טיפה (כפית-שתיים) בקערית לסגירת העלים.
-
02.
פורסים עלה אגרול על משטח העבודה, מניחים 2 כפות מהמילוי על ה 1/3 הקרוב, מקפלים פנימה שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. אם משתמשים בפילו חוצים אותו, מניחים מילוי בקצה הצר, מקפלים שוליים ימניים ושמאליים ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.
-
03.
מכינים צלחת עם נייר סופג ומחממים שמן לטיגון עמוק. מטגנים את העלים כ-3-4 דקות עד הזהבה ומוציאים לצלחת.
טיימר מופעל
-
04.
מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים