מאפינס שקדים חלומי ומהיר
מאפינס אישיים בתוספת שקדים, שומשום ועוד
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 10 מנות:
- 100 גרם חמאה מומסת
 - 1/2 1 כוסות סוכר
 - 1/4 1 כוסות קמח תופח
 - 100 גרם שקדים טחונים
 - 2 ביצים
 - 1 מיכל שמנת מתוקה השף הלבן
 - 1 כף תמצית שקדים/וניל
 - 2 כפות מיץ לימון/תפוז
 - גרידת תפוז/לימון
 - 50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מנפים את הקמח לשם אווריריות ומוסיפים את כל המרכיבים היבשים.
 - 
								02.
								
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל החומרים הרטובים.
 - 
								03.
								
מערבבים קלות את החומרים הרטובים יחד עם החומרים היבשים.
 - 
								04.
								
יוצקים את התערובת לתבניות משומנות קלות ומפזרים מעל שקדים מולבנים פרוסים.
 - 
								05.
								
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

