מאפינס בוקר: פירות יער ושיבולת שועל | השף הלבן

מאפינס בוקר טבעוני: פירות יער ושיבולת שועל

מי שאוהב קצת מתוק על הבוקר יתאהב במאפינס האלה שמלאים בדברים טובים

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס בוקר טבעוני: פירות יער ושיבולת שועל
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל8:

  • 1 מיכל מעדן סויה BIO בטעם טבעי תנובה ALTERNATIVE
  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף חומץ
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 כף טחינה גולמית
  • 1/4 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 3/4 כוס קמח כוסמין מלא
  • 1/2 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס שיבולת שועל מהירת הכנה
  • 1/4 כוס פירות יער קפואים מופשרים
  • להגשה: אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל 180 מעלות. טורפים בקערה מעדן סויה, מים, חומץ, שמן, טחינה וסוכר לבלילה אחידה.

  • 02.

    מערבבים בקערה נפרדת קמח, סודה, אבקת אפיה ושיבולת שועל. מאחדים את תכולת שתי הקערות ויוצקים לתבניות מאפינס משומנות. מניחים על כל מאפינס כפית פירות יער.

  • 03.

    אופים כ 25 עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא נקי. בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

הידעת?

כשחושבים על מאפינס, ישר עולות לראש קונוטציות של קינוח, ממתק וסוכר. אולם, מאפינס יכול להיות הרבה יותר מזה. הם אפילו יכולים להיות בריאים. הם יכולים להיות ארוחת ביניים מהירה, מעולים לארוחת בוקר מזינה, ארוחת ערב קלילה, ואף יכולים לשמש כחטיף אנרגיה בריא לפני אימון. כולם בבית הולכים לאהוב אותם! אז קבלו מתכון קל, מהיר וכיפי של מאפינס טבעוניים מלאים בפירות יער ושיבלות שועל שסוגר הרבה פינות. מי שאוהב קצת מתוק על הבוקר יתאהב במאפינס האלה שמלאים בדברים טובים.

הכנת? כאן מדרגים
(44)