במקום כריך: מאפינס בננות, שיבולת שועל ושוקולד לילדים | השף הלבן

מאפינס בננות, שיבולת שועל ושוקולד

מאפינס בננות רכים, בריאים ומתוקים עם סוכר קנים ותוספת של שיבולת שועל.

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס בננות, שיבולת שועל ושוקולד
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 16 מאפינס:

  • 3 בננות בשלות בגודל בינוני, מרוסקות
  • 210 גרם (½ 1 כוסות) קמח כוסמין
  • 100 גרם יוגורט בטעם טבעי "תנובה"
  • 80 גרם חמאה "תנובה", מומסת
  • 150 גרם (¾ כוס) סוכר קנים
  • ביצה בגודל L
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 50 גרם (½ כוס) שיבולת שועל שלמה
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180°.

  • 02.

    בקערה גדולה טורפים את החמאה, היוגורט, הבננות, הסוכר והביצה.

  • 03.

    בקערה נוספת מערבבים את המלח, הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.

  • 04.

    מאחדים בין שתי התערובות ומקפלים לאיחוד. מוסיפים את שיבולת השועל והשוקולד ומקפלים.

  • 05.

    יוצקים לתבניות מאפינס (לא יותר מ3/4 גובה).

  • 06.

    אופים 20-15 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל

    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.