מתכון מאפינס שוקולד וניל | השף הלבן

מאפינס שוקולד וניל

מאפינס מתוק עם וניל, שוקולד ושוקולד צ'יפס. קל להכנה.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד וניל

המרכיבים למיני מאפינס או ל-12 מאפינס:

  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ, להמסה
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 250 גרם קמח
  • 25 גרם אבקת קקאו
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד החמאה דקה במיקרוגל. מערבבים.

  • 02.

    טורפים היטב את הביצים עם הסוכר והמלח, מוסיפים את הווניל.

  • 03.

    מנמיכים מאוד את מהירות המערבל ומוסיפים את תערובת השוקולד.

  • 04.

    מקפלים פנימה את הקמח ואת הקקאו.

  • 05.

    בעזרת מברשת מורחים את התבניות במעט חמאה ויוצקים פנימה את התערובת, עד 3/4 מהגובה. אופים 10-20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(132)