קאפקייקס YOLO שוקולד | השף הלבן

קאפקייקס YOLO שוקולד

לא מצאנו ילד או מבוגר שיסרבו לתענוג השוקולדי הטעים הזה

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל15:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • כוס קמח
  • לציפוי: 2 יולו חלב או מריר
  • לקישוט סוכריות צבעוניות מכל סוג שאוהבים לפזר על עוגות

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. מוסיפים את הביצים ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועת קיפול עד שהתערובת אחידה.

  • 02.

    יוצקים למנג'טים קשיחים (רצוי מאלומיניום) ואופים בחום 180 מעלות במשך כ- 12-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    כשהפונדנטים הצטננו הופכים על צלחת הגשה ויוצקים מעליהם יולו שוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)