עוגת גבינה אפויה עם פסיפלורה במתכון משגע | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה עם פסיפלורה

עוגת גבינה ופסיפלורה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה עם פסיפלורה

המרכיבים ל 10 מנותתבנית 26 ס"מ:

לבסיס:
  • 1.5 כוסות קמח
  • 100 גרם חמאת תנובה
  • 1 כוס סוכר
החומרים למלית
  • 2 גביעי גבינת תנובה 9% - סה"כ 500 גרם.
  • 2 גביעי גבינת נפולאון בטעם טבעי
  • 1 כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • 1 כוס קמח
  • 1 מכל שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת "השף הלבן"
  • גרידת לימון (מלימון אחד)
  • 5 יחידות פסיפלורה טרייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל החומרים לבסס במעבד מזון המצויד בלהב פלדה ומעבדים לתערובת פירורית. מעבירים לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה.

  • 02.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לילה במקרר (מכוסה בניילון).

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    מערבלים את כל חומרי המלית במערבל במהירות נמוכה מאוד כ-8 דקות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 04.

    יוצקים את תערובת המלית על הבסיס האפוי לאחר שהתקרר.

  • 05.

    שמים את התבנית העגולה בתוך תבנית התנור. יוצקים לתבנית התנור 3 כוסות מים (בן מרי).

  • 06.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, כ-50 דקות.

    טיימר מופעל
    00:50:00
  • 07.

    מקררים את העוגה במשך לילה. אפשרויות לציפוי העוגה: פסיפלורה – מרוקנים את פנים הפסיפלורה ומבשלים בסיר 4 יחידות פסיפלורה עם 2 כפיות אבקת סוכר כ-10 דקות. מצננים ומצפים את העוגה. שוקולד לבן – מחממים בסיר 3/4 כוס שמנת עמידה לקצפת 38%, עד לסף רתיחה. מורידם האש, מוסיפים 100 גרם חמאת תנובה ו-100 גרם שוקולד לבן. קיווי – פורסים קיווי ומעטרים את העוגה.  

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(106)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.