עוגת גבינה שוקלד
למי שאוהב שוקולד והרבה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לתבנית 26 ס"מ:
- 150ג' חמאה
- חצי צנצת נוטלה
- 2 ביצים
- כוס סוכר
- כוס קמח תופח
- רבע כוס אבקת קקאו משובח
לשכבת הגבינה:
- 250 ג' גבינת שמנת
- 3 כפות סוכר
- 2 ביצים
- חצי הצנצנת הנותרת של הנוטלה
לציפוי :
- 100מל שמנת מתוקה
- 100 ג' שוקולד 70% מריר
- כף דבש
הוראות הכנה:
-
01.
מחממיםתנור ל-160 מע'. שכבה ראשונה:
-
02.
מערבבים היטב את החמאה המומסת עם הנוטלה הביצים והסוכר, מוסיפים את הקמח והקקאו ויוצקים לתבנית. מניחים בצד. שכבת הגבינה:
-
03.
מערבבים את הגבינה הסוכר הביצים והנוטלה לעיסה אחידה, יוצקים על הבצק ולאפות כ-50 דקות. מקררים היטב. ציפוי:
טיימר מופעל
-
04.
ממיסים את השוקלד עם השמנת המתוקה והדבש אפשר גם במיקרו בזהירות כל 30 שניות להפסיק מערבבים או על אש נמוכה. יוצקים על העוגה קרה.
הכנת? כאן מדרגים