עוגת הגבינה והפירורים במתכון סודי של סבתא | השף הלבן

מתכון לעוגת הגבינה והפירורים במתכון סודי של סבתא

עוגת גבינה עם פירורים, מתכון סודי של סבתא – פשוטה ומושלמת!

מאת: אדוה מובדלי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת הגבינה והפירורים במתכון סודי של סבתא

המרכיבים לכ-20:

לבצק:
  • 2 כוסות קמח אוסם
  • 3/4 חבילת חמאה
  • ביצה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות סוכר
לגבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים לבצק, משטחים בתבנית ואופים ב-180 מעלות עד להשחמה.

  • 02.

    כשהעוגה מתקררת, מקציפים את השמנת עם הסוכר ומערבבים בתנועות קיפול עם תערובת הגבינה.

  • 03.

    מגרדים כ-כוס פירורים מהעוגה בעזרת כף.

  • 04.

    מורחים את תערבות הגבינה והשמנת ומפזרים מעל את הפירורים.

  • 05.

    מקררים ונהנים!

הכנת? כאן מדרגים
(719)