עוגת גבינה מסקרפונה - מתכון חגיגי לעוגה נהדרת | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה

עליה נאמר יפה בלבן! קבלו את העוגה המושלמת לחג השבועות

מאת: דודו בן שמחון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה
צילום: דודו בן שמחון

המרכיבים ל 12:

  • לעוגה (תערובת א'):
  • 2 גביעים ״שמנת של פעם״ תנובה
  • 2 גביעים (500 מ"ל) גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • חצי כוס סוכר
  • כף תמצית וניל
  • לעוגה (תערובת ב'):
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה 32% ״השף הלבן״
  • 2 חפיסות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 מיכל (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • לעיטור:
  • 1 שמנת (250 מ"ל ) להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס חלב
  • לתחתית:
  • 150 גרם ביסקויטים בטעם שוקו
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם חמאה "תנובה"
  • 50 מ"ל שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    לתחתית: מערבבים יחד את כל המצרכים ומשטחים בתחתית תבנית. מעבירים לרבע שעה קירור.

  • 02.

    לעוגה: מערבבים בכלי נפרד כל אחת מהתערובות וסיום מאחדים לכלי אחד בתנועות קיפול.

  • 03.

    יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומעבירים לקירור במשך 6 שעות לפחות.

  • 04.

    לקישוט העוגה: במיקסר מקציפים את כל המרכיבים עד ליציבות ומזליפים שושנים על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(20)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.