קאפקייקס פרג לימון
פינוק קטן ומתוק! בואו ליהנות ממתכון קליל לקאפקייקס לימון נימוחים עם פרג וזיגוג סוכר
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמי אבליוביץ'
עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל24 יחידות/ תבנית שקעים:
- ¾ 1 כוסות קמח תופח
- ¾ כוס סוכר
- קליפה מגורדת מ-2 לימונים
- 3 כפות זרעוני פרג שלמים
- 3 ביצים בגודל בינוני
- 1 מיכל יוגורט 3% של תנובה
- 175 גרם חמאה מומסת
לציפוי:
- 100 גרם אבקת סוכר
- ½ 1 כפות מיץ לימון סחוט טרי
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית שקעים.
-
03.
בקערה נקייה, מניחים את הקמח, הסוכר, קליפת הלימון וזרעוני הפרג ומערבבים היטב.
-
04.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם היוגורט. מוסיפים את הבלילה ואת החמאה המומסת לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
05.
מחלקים את הבלילה בתבנית השקעים ואופים בתנור עד שקיסם המוחדר במרכזם יוצא יבש, 22-20 דקות. מניחים לקאפקייקס להתקרר בתבנית כ-5 דקות לפני שמשחררים לרשת צינון.
טיימר מופעל
-
06.
כשהקאפקייקס התקררו לחלוטין מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר ומיץ הלימון לציפוי סמיך. יוצקים מעל כל קאפקייק ומניחים להתקשות בטמפרטורת החדר כ-30 דקות לפני ההגשה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים