מתכון קאפקייקס פרג לימון | השף הלבן

קאפקייקס פרג לימון

פינוק קטן ומתוק! בואו ליהנות ממתכון קליל לקאפקייקס לימון נימוחים עם פרג וזיגוג סוכר

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קאפקייקס פרג לימון
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל24 יחידות/ תבנית שקעים:

  • ¾ 1 כוסות קמח תופח
  • ¾ כוס סוכר
  • קליפה מגורדת מ-2 לימונים
  • 3 כפות זרעוני פרג שלמים
  • 3 ביצים בגודל בינוני
  • 1 מיכל יוגורט 3% של תנובה
  • 175 גרם חמאה מומסת
לציפוי:
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • ½ 1 כפות מיץ לימון סחוט טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה:

  • 02.

    מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים ומקמחים תבנית שקעים.

  • 03.

    בקערה נקייה, מניחים את הקמח, הסוכר, קליפת הלימון וזרעוני הפרג ומערבבים היטב.

  • 04.

    בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם היוגורט. מוסיפים את הבלילה ואת החמאה המומסת לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.

  • 05.

    מחלקים את הבלילה בתבנית השקעים ואופים בתנור עד שקיסם המוחדר במרכזם יוצא יבש, 22-20 דקות. מניחים לקאפקייקס להתקרר בתבנית כ-5 דקות לפני שמשחררים לרשת צינון.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    כשהקאפקייקס התקררו לחלוטין מכינים את הציפוי: בקערה קטנה מערבבים את אבקת הסוכר ומיץ הלימון לציפוי סמיך. יוצקים מעל כל קאפקייק ומניחים להתקשות בטמפרטורת החדר כ-30 דקות לפני ההגשה.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(36)