מאפינס תירס – מתכון קל שילדים אוהבים | השף הלבן

מאפינס תירס

הילדים שלכם ישתגעו על המאפינס האלה וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבניות ולתנור.

מאפינס תירס מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס תירס

המרכיבים ל18 יחידות:

  • 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם)
  • 1 גביע קוטג' 5% "תנובה"
  • 1 גביע שמנת חמוצה 9% "תנובה"
  • 200 גרם גבינת עמק או גלבוע "תנובה" מגוררת גס או פתיתי עמק מופחתת שומן 15%
  • 4 ביצים טרופות
  • 1/2 כוס קמח רגיל (70 גרם)
  • 1 כף שמן קנולה
  • מלח
לשימון התבנית:
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את התירס במסננת, שוטפים תחת מי ברז, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.

  • 02.

    מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.

  • 03.

    יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלסיוס עד הזהבה והתייצבות.

הכנת? כאן מדרגים
(15)