מאפינס תירס
הילדים שלכם ישתגעו על המאפינס האלה וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבניות ולתנור.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל18 יחידות:
- 1 שקית גרעיני תירס מוקפאים 'סנפרוסט' (800 גרם)
- 1 גביע קוטג' 5% "תנובה"
- 1 גביע שמנת חמוצה 9% "תנובה"
- 200 גרם גבינת עמק או גלבוע "תנובה" מגוררת גס או פתיתי עמק מופחתת שומן 15%
- 4 ביצים טרופות
- 1/2 כוס קמח רגיל (70 גרם)
- 1 כף שמן קנולה
- מלח
לשימון התבנית:
- תרסיס שמן
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את התירס במסננת, שוטפים תחת מי ברז, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
-
02.
מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.
-
03.
יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלסיוס עד הזהבה והתייצבות.
הכנת? כאן מדרגים