מתכון מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות | השף הלבן

מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות

מהיר וקל להכנה

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס שוקולד עם סוכריות צבעוניות
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל 20 יחידות:

למאפינס:
  • 3 ביצים
  • 300 גרם (כוס וחצי) סוכר
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 200 מ"ל (1 כוס) שמן
  • 400 מ"ל (2 מיכלים) שמנת חמוצה "תנובה"
  • 70 גרם (1/2 כוס) קקאו
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • 10 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה
  • 50-100 גרם שוקולד צ'יפס
לציפוי:
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ
  • 125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה 32% "השף הלבן"
לקישוט:
  • סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר.

  • 03.

    בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, מלח ווניל לתערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים שמן ושמנת חמוצה וטורפים עד שאחיד.

  • 05.

    מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה וכהה.

  • 06.

    מעבירים את התערובת לשקעים וממלאים עד לגובה של כ-2/3 משפת השקע.

  • 07.

    מפזרים מעט שוקולד צ'יפס מעל כל מאפין.

  • 08.

    אופים במשך כ-15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא עם פירורים לחים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 09.

    מצננים בטמפרטורת החדר.

  • 10.

    ציפוי: בקערה קטנה שמים שוקולד קצוץ ושמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על הכיריים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.

  • 11.

    טובלים את החלק העליון של כל מאפין בציפוי השוקולד, מפזרים סוכריות צבעוניות ומגישים

הכנת? כאן מדרגים
(1405)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.