מתכון מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח | השף הלבן

מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח

מאפינס גבינה עם נגיעות שוקולד במתכון כשר לפסח

מאת: שירה ספונר
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח

המרכיבים ל18 מנות / תבנית שקעים:

  • 1 אינסטנט פודינג וניל (כשר לפסח)
  • 1/3 כוס שמנת להקצפה "השף הלבן"
  • 1/2 כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • כף תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור
לקישוט:
  • מטבעות שוקולד חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים אבקת פודינג עם הגבינה והשמנת. מוסיפים ביצים, סוכר, תמצית וניל וקורנפלור.

  • 02.

    מוזגים את התערובת לתוך תבנית שקעים משומנת (עדיף להניח בשקעים עטרות נייר).

  • 03.

    אופים בחום בינוני כ-14 דקות. מכבים את התנור ומניחים מטבע שוקולד על כל מאפין, מחזירים לתנור ומשאירים את דלת התנור פתוחה קצת עד להמסה קלה של השוקולד. 

    טיימר מופעל
    00:14:00
הכנת? כאן מדרגים
(87)