מאפינס גבינה-שוקולד כשרים לפסח
מאפינס גבינה עם נגיעות שוקולד במתכון כשר לפסח
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל18 מנות / תבנית שקעים:
- 1 אינסטנט פודינג וניל (כשר לפסח)
- 1/3 כוס שמנת להקצפה "השף הלבן"
- 1/2 כוס סוכר
- 500 גרם גבינה לבנה
- כף תמצית וניל
- 2 ביצים
- 2 כפות קורנפלור
לקישוט:
- מטבעות שוקולד חלב
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים אבקת פודינג עם הגבינה והשמנת. מוסיפים ביצים, סוכר, תמצית וניל וקורנפלור.
-
02.
מוזגים את התערובת לתוך תבנית שקעים משומנת (עדיף להניח בשקעים עטרות נייר).
-
03.
אופים בחום בינוני כ-14 דקות. מכבים את התנור ומניחים מטבע שוקולד על כל מאפין, מחזירים לתנור ומשאירים את דלת התנור פתוחה קצת עד להמסה קלה של השוקולד.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים