עוגת הגבינה והפירורים במתכון סודי של סבתא | השף הלבן

מתכון לעוגת הגבינה והפירורים במתכון סודי של סבתא

עוגת גבינה עם פירורים, מתכון סודי של סבתא – פשוטה ומושלמת!

מאת: אדוה מובדלי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת הגבינה והפירורים במתכון סודי של סבתא

המרכיבים ל כ-20:

לבצק:
  • 2 כוסות קמח אוסם
  • 3/4 חבילת חמאה
  • ביצה
  • סוכר וניל
  • 4 כפות סוכר
לגבינה:
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • כוס סוכר
  • 2 סוכר וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים לבצק, משטחים בתבנית ואופים ב-180 מעלות עד להשחמה.

  • 02.

    כשהעוגה מתקררת, מקציפים את השמנת עם הסוכר ומערבבים בתנועות קיפול עם תערובת הגבינה.

  • 03.

    מגרדים כ-כוס פירורים מהעוגה בעזרת כף.

  • 04.

    מורחים את תערבות הגבינה והשמנת ומפזרים מעל את הפירורים.

  • 05.

    מקררים ונהנים!

הכנת? כאן מדרגים
(719)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.