עוגת גבינה עם ביסקוטים - מתכון נהדר ללא אפיה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה וביסקוטים

עוגת גבינה עם ביסקוטים

מאת: לאה שקורי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה וביסקוטים

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

  • 2 חבילות ביסקוטים
  • 2 כוסות נס קפה קר ממותק
  • 500 גרם גבינה 9%
  • 8 כפות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 250 גרם שמנת מתוקה להקצפה
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • 7 גרם אבקת גלטין
  • כוס מים רותחים

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את הג`לטין עם המים הרותחים ומצננים מעט.

  • 02.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג לקצפת יציבה.

  • 03.

    בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה, 8 כפות סוכר וסוכר הוניל.

  • 04.

    מוסיפים בעדינות תוך כדי בחישה את הג`לטין המומס.

  • 05.

    מאחדים את שתי התערובות בעדינות עד למרקם אחיד.

  • 06.

    מסדרים בתבנית שיכבת בישקוטים בצפיפות ומרטיבים בנס קפה.

  • 07.

    מוזגים מעל הבישקוטים הרטובים חצי מתערובת הגבינה.

  • 08.

    מסדרים שוב שיכתב בישקוטים רטובים בצפיפות ומוזגים את שאר תערובת הגבינה.

  • 09.

    מכסים עם ניילון נצמד או נייר אלומיניום ומכניסים למקרר לפחות ל- 8 שעות.

הכנת? כאן מדרגים
(146)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.