מתכון לעוגת גבינה וביסקוטים
עוגת גבינה עם ביסקוטים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:
- 2 חבילות ביסקוטים
- 2 כוסות נס קפה קר ממותק
- 500 גרם גבינה 9%
- 8 כפות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 250 גרם שמנת מתוקה להקצפה
- חבילת אינסטנט פודינג וניל
- 7 גרם אבקת גלטין
- כוס מים רותחים
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את הג`לטין עם המים הרותחים ומצננים מעט.
-
02.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג לקצפת יציבה.
-
03.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הגבינה, 8 כפות סוכר וסוכר הוניל.
-
04.
מוסיפים בעדינות תוך כדי בחישה את הג`לטין המומס.
-
05.
מאחדים את שתי התערובות בעדינות עד למרקם אחיד.
-
06.
מסדרים בתבנית שיכבת בישקוטים בצפיפות ומרטיבים בנס קפה.
-
07.
מוזגים מעל הבישקוטים הרטובים חצי מתערובת הגבינה.
-
08.
מסדרים שוב שיכתב בישקוטים רטובים בצפיפות ומוזגים את שאר תערובת הגבינה.
-
09.
מכסים עם ניילון נצמד או נייר אלומיניום ומכניסים למקרר לפחות ל- 8 שעות.
הכנת? כאן מדרגים