טירמיסו גבינה קרמי | השף הלבן

טירמיסו גבינה קרמי

טירמיסו גבינה לבנה קרמי ומפנק שכל המשפחה תרצה לקחת ממנו ביס!

מאת: תומר אומנסקי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
טירמיסו גבינה קרמי
צילום: תומר אומנסקי עיצוב: תומר אומנסקי
המרכיבים ל10-12 מנות:
לקרם:
  • 750 גרם גבינה לבנה 5% של תנובה
  • 750 מ״ל שמנת להקצפת 38% של השף הלבן
  • 80 גרם אבקת פודינג וניל
  • 100 גרם אבקת סוכר
לבישקוטים:
  • 3 חבילות בישקוטים קנויים (כ-600 גרם) (שימוש בכ-2.5 חבילות)
  • 3 כוסות קפה חלש (ניתן עם או בלי חלב לבחירתכם)
  • כף סוכר
  • 2 כפות אבקת קקאו
לקישוט:
  • אבקת קקאו
גודל תבנית: תבנית חד פעמית בינונית / תבנית חרסינה
הוראות הכנה:
  • 01.

    בקערת מיקסר על וו הקצפה מקציפים את חומרי הקרם לקציפה אוורירית ויחסית יציבה.

  • 02.

    מכינים כוס קפה עם 2-3 כפות נס קפה, קקאו וסוכר, מערבבים היטב ומוסיפים עוד 2 כוסות חלב או מים קרים ומקררים היטב.

  • 03.

    טובלים את הבישקוטים בקפה ומייצרים שכבה בתבנית/מגש.

  • 04.

    מורחים מעל שכבת קרם וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.

  • 05.

    מסיימים את העוגה בשכבת קרם ומעבירים להתייצבות של 6 שעות לפחות, מומלץ לילה.

  • 06.

    לפני ההגשה מפדרים באבקת קקאו ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)