טירמיסו גבינה קרמי
טירמיסו גבינה לבנה קרמי ומפנק שכל המשפחה תרצה לקחת ממנו ביס!
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: תומר אומנסקי
עיצוב: תומר אומנסקי
המרכיבים ל10-12 מנות:
לקרם:
- 750 גרם גבינה לבנה 5% של תנובה
- 750 מ״ל שמנת להקצפת 38% של השף הלבן
- 80 גרם אבקת פודינג וניל
- 100 גרם אבקת סוכר
לבישקוטים:
- 3 חבילות בישקוטים קנויים (כ-600 גרם) (שימוש בכ-2.5 חבילות)
- 3 כוסות קפה חלש (ניתן עם או בלי חלב לבחירתכם)
- כף סוכר
- 2 כפות אבקת קקאו
לקישוט:
- אבקת קקאו
גודל תבנית: תבנית חד פעמית בינונית / תבנית חרסינה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת מיקסר על וו הקצפה מקציפים את חומרי הקרם לקציפה אוורירית ויחסית יציבה.
-
02.
מכינים כוס קפה עם 2-3 כפות נס קפה, קקאו וסוכר, מערבבים היטב ומוסיפים עוד 2 כוסות חלב או מים קרים ומקררים היטב.
-
03.
טובלים את הבישקוטים בקפה ומייצרים שכבה בתבנית/מגש.
-
04.
מורחים מעל שכבת קרם וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.
-
05.
מסיימים את העוגה בשכבת קרם ומעבירים להתייצבות של 6 שעות לפחות, מומלץ לילה.
-
06.
לפני ההגשה מפדרים באבקת קקאו ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים