עוגת גבינה דור שלישי
עוגה ללא הפרדת ביצים וללא הקצפות
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 12 מנות:
									לבצק:
								
															- 250 גר’ קמח תופח
 - 1 ביצה
 - קורט מלח
 - 125 גרם חמאה
 - 125 גרם ‘ סוכר
 - 2 כפות שמנת חמוצה
 
									למילוי:
								
															- 1 ק"ג גבינה לבנה 5% (כמובן שאפשר להתפרע עם גבינות שמנות יותר אבל בואו לא נגזים)
 - 1 שמנת חמוצה
 - 100 גר’ חמאה (מרוככת מעט אך לא נוזלית)
 - 3 כפות קמח תופח
 - 2 ביצים
 - 2 שקיות סוכר וניל
 - 1/2 כוס סוכר (כאן הזמן לגוון בכמויות בהתאם לחיבתכם למתוק)
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
לשים לבצק גמיש את מרכיבי הבצק.
 - 
								02.
								
מקמחים תוך כדי עבודה, שיהיה נוח לתפעול.
 - 
								03.
								
מערבבים את רכיבי המילוי היטב לעיסה חלקה ללא גושים.
 - 
								04.
								
מרפדיםעם הידיים 2/3 מהבצק בתבנית משומנת.
 - 
								05.
								
שופכים על הבצק את המילוי.
 - 
								06.
								
מ-1/3 הבצק שנותר, יוצרים רצועות דקות ומניחים אותן בצורת שתי וערב מעל המילוי.
 - 
								07.
								
אופים במשך 15 דקות באמצע תנור שחומם מראש ל-180 מעלות.ואז מורידים ל-150 מעלות ואופים עד שהעוגה זהובה מלמעלה.
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

