מאפינס בננה ושיבולת שועל – טעימים ופשוטים להכנה | השף הלבן

מאפינס בננה ושיבולת שועל

מאפינס בקערה אחת, טעימים ופשוטים להכנה. טעימים במיוחד שיוצאים מהתנור, וגם נשמרים טוב בהקפאה.

מאת: דניאלה נויפלד
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מאפינס בננה ושיבולת שועל
צילום: דניאלה נויפלד עיצוב: דניאלה נויפלד

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 4 בננות בשלות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס משקה סויה "תנובה"
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
גודל תבנית: תבנית מאפינס

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מאפינס עם מנג'טים מתאימים.

  • 02.

        בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים היבשים- קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. מערבבים קלות.

  • 03.

        בקערה נפרדת שמים בננות בשלות ומועכים עם מזלג. מוסיפים מעדן סויה BIO בטעם טבעי, משקה סויה ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

        מוסיפים את תערובת המרכיבים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים קלות עד שכל הקמח נטמע בתערובת. אפשר בשלב הזה, אם רוצים, להוסיף שבבי שוקולד צ'יפס או אוכמניות כתוספת (כוס אחת).

  • 05.

        ממלאים את המנג'טים בתערובת עד כ-3/4 מגובהם. אופים 20 דקות ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.