מאפינס בננה ושיבולת שועל
מאפינס בקערה אחת, טעימים ופשוטים להכנה. טעימים במיוחד שיוצאים מהתנור, וגם נשמרים טוב בהקפאה.

המרכיבים ל 12 יחידות:
- 4 בננות בשלות
- 1 כוס קמח
- 1 כוס שיבולת שועל
- 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סוכר חום
- 1/2 כוס משקה סויה "תנובה"
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מאפינס עם מנג'טים מתאימים.
-
02.
בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים היבשים- קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. מערבבים קלות.
-
03.
בקערה נפרדת שמים בננות בשלות ומועכים עם מזלג. מוסיפים מעדן סויה BIO בטעם טבעי, משקה סויה ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
04.
מוסיפים את תערובת המרכיבים הרטובים למרכיבים היבשים ומערבבים קלות עד שכל הקמח נטמע בתערובת. אפשר בשלב הזה, אם רוצים, להוסיף שבבי שוקולד צ'יפס או אוכמניות כתוספת (כוס אחת).
-
05.
ממלאים את המנג'טים בתערובת עד כ-3/4 מגובהם. אופים 20 דקות ומצננים.
טיימר מופעל