מיני מאפינס במילוי גבינה עם פירות יער | השף הלבן

מיני מאפינס במילוי גבינה עם פירות יער

מתכון קל וטעים למיני מאפינס שתרצו לקחת לכל מקום

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני מאפינס וגבינה לבנה
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים לתבנית מאפינס אחת:

למלית גבינה מתוקה:
  • 1 ביצה תנובה L
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% של תנובה
  • כפית תמצית וניל
  • גרידה מלימון אחד
  • חבילת בצק שמרים עלים מופשר

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה טורפים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה וחלקה.

  • 02.

    פותחים על משטח מקומח את בצק השמרים עלים המוכן, וחותכים לריבועים בגודל 10 ס״מ.

  • 03.

    משמנים תבנית שקעים, ומניחים ריבוע בצק בכל שקע.

  • 04.

    ממלאים ממלית הגבינה שהכנו, שמים פירות יער בתוך המלית וסוגרים את קצוות הבצק.

  • 05.

    מורחים במעט חמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-22 דקות או עד הזהבה

    טיימר מופעל
    00:22:00
  • 06.

    מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)