מתכון בננות מצופות בשוקולד | השף הלבן

בננות מצופות בשוקולד

קינוח קל ומהיר להכנה, מנה נהדרת לאירוח, אירועים חגיגיים למבוגרים ולילדים כאחד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בננות מצופות בשוקולד

המרכיבים ל 4 בננות:

  • 4 בננות טריות
  • 1 כף חמאת "תנובה"
  • סוכר לפי הטעם
  • חפיסת שוקולד חלב או לבן

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את הבננות ופורסים אותן לפלחים.

  • 02.

    ממיסים את השוקולד בסיר.

  • 03.

    מוסיפים את הסוכר והחמאה.

  • 04.

    מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

  • 05.

    טובלים את הבננות בשוקולד משני צידיו ותוקעים באמצע כל פלח קיסם ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(169)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.