מתכון רוטב פטריות ושמנת | השף הלבן

רוטב פטריות ושמנת

רוטב עשיר, סמיך וקל להכנה, מתאים לשימוש בשדרוג מתכוני תפוחי אדמה או כרוטב חלבי לפסטה

מאת: אבי שליסל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב פטריות ושמנת

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 סלסלה פטריות פרוסות
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 3/4 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 1/2 כוס פתיתי פתיתי פרמזן "השף הלבן"
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 1 כפית חמאה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

     מזהיבים קלות את הבצל ומוסיפים את הפטריות, ממליחים קלות.

  • 02.

     מוסיפים את החלב ומערבבים.

  • 03.

     מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

     מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.

  • 05.

    מביאים לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 06.

    מוסיפים את הפרמזן ומסירים מהאש.

  • 07.

     מגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(614)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.