כריך חלה – רכה, טרייה וצמחונית | השף הלבן

כריך חלה

חלה קטנה או חלה פרוסה עבה עם ממרח טפנד ירוק, עגבנייה, מוצרלה, ביצת עין ועלי בייבי. הגירסה הטעימה והצמחונית של אינס ינאי ל"כריך של שישי"

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך חלה
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל1:

  • 1 לחמניית חלה או 2 פרוסות חלה עבות
  • 1 ביצת עין
  • 2 כפות ממרח טפנד – זיתים ירוקים
  • 2 פרוסות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 1/4 כוס עלי בייבי
  • 2 פרוסות עגבנייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים טפנד על 2 החלקים הפנימיים של הכריך.

  • 02.

    מניחים על חלק אחד 2 פרוסות עגבנייה.

  • 03.

    מעל 2 פרוסות מוצרלה, מעל עלי בייבי ומעל הכל ביצת עין וסוגרים עם החלק העליון.

הכנת? כאן מדרגים
(1)