יופלה GO בעשבי תיבול ומטבוחה | השף הלבן

יופלה GO בעשבי תיבול ומטבוחה

מחפשים נשנוש קליל וטעים לשבור את הרעב של ארבע אחרי הצוהריים? יש לנו הצעה נהדרת.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
יופלה GO בעשבי תיבול ומטבוחה
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל1:

  • 1 גביע יופלה GO מועשר בחלבון בטעם טבעי
  • 2 כפות גדושות עשבי תיבול קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה, ריחן, שמיר, נענע או תערובת של סוגים שונים)
  • 1-2 כפות מטבוחה (ביתית או קנויה)
  • להגשה: 3-2 קליליות מקמח מלא, צנימים או טוסטים של לחם מקמח מלא או לחם קל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את היופלה עם עשבי התיבול ומעבירים לקערית. מגישים על קליליות, על צנימים או על טוסטים, ומתבלים בכמות נדיבה של מטבוחה.

הכנת? כאן מדרגים
(5)