מטבל כנען, עגבניות שרי ובצל
מארחים לבראנץ' בקרוב? בואו לשדרג אותו בעזרת מטבל גבינה אפוי עם עגבניות שרי ובצל שמגישים לצד טוסטוני בגט!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: עומר ישכיל
עיצוב: עומר ישכיל
המרכיבים למנה אחת:
- ½ חבילה (250 גרם) גבינת כנען
- ¾ שקית (215 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 1 בצל סגול
- 1 באגט גדול
- בזיליקום טרי
- חופן עגבניות שרי
- לזילוף: שמן זית
גודל תבנית: כלי חסין חום בגודל 20X30 ס"מ
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים עגבניות שרי לחצאים ומסדרים בתבנית אפייה, מזלפים מעל שמן זית וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
במקביל חותכים באגט לפרוסות, מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור עד להשחמה.
-
03.
מערבבים היטב בקערה את הגבינות, מוסיפים כפית מלח ומשטחים בכלי חסין חום, מסדרים מעל את העגבניות שרי הצלויות ובצל סגול חתוך לרצועות.
-
04.
אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
טיימר מופעל
-
05.
מפזרים מעל בזיליקום טרי, מסדרים מסביב את הבאגטים וטובלים במטבל כשהוא חם, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים