מטבל כנען, עגבניות שרי ובצל - טעים וקל להכנה | השף הלבן

מטבל כנען, עגבניות שרי ובצל

מארחים לבראנץ' בקרוב? בואו לשדרג אותו בעזרת מטבל גבינה אפוי עם עגבניות שרי ובצל שמגישים לצד טוסטוני בגט!

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מטבל כנען, עגבניות שרי ובצל
צילום: עומר ישכיל עיצוב: עומר ישכיל

המרכיבים למנה אחת:

  • ½ חבילה (250 גרם) גבינת כנען
  • ¾ שקית (215 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 בצל סגול
  • 1 באגט גדול
  • בזיליקום טרי
  • חופן עגבניות שרי
  • לזילוף: שמן זית
גודל תבנית: כלי חסין חום בגודל 20X30 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים עגבניות שרי לחצאים ומסדרים בתבנית אפייה, מזלפים מעל שמן זית וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    במקביל חותכים באגט לפרוסות, מזלפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור עד להשחמה.

  • 03.

    מערבבים היטב בקערה את הגבינות, מוסיפים כפית מלח ומשטחים בכלי חסין חום, מסדרים מעל את העגבניות שרי הצלויות ובצל סגול חתוך לרצועות.

  • 04.

    אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 05.

    מפזרים מעל בזיליקום טרי, מסדרים מסביב את הבאגטים וטובלים במטבל כשהוא חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(1)