המרכיבים למנות 3:
- גרגירי חומוס בקופסת שימורים
- 2 כוסות פול בינוני
- מלח לימון
- חצי קופסא טחינה גולמית
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנת החומוס: שופכים את החומוס מהקופסא עם המים שבקופסא לבלנדר וחצי מהטחינה הגולמית ומערבלים.
-
02.
מוסיפים רבע כפית מלח לימון ומערבלים עד לקבלת עיסה לפי הטעם - ככל שתוסיפו יותר טחינה כך החומוס יהיה סמיך יותר.
-
03.
את הפול משרים כל הלילה במים ומרתיחים לאחר מכן עם מים חדשים עד להתרככות. ניתן למעוך את הפולים לאחר הבישול לקבלת מרקם עסיסי.
-
04.
מגישים את החומוס עם הפול בתוספת מיץ לימון, מלח ופטרוזיליה.
הכנת? כאן מדרגים