מתכון חומוס פול | השף הלבן

חומוס פול

חומוס פול ביתי וטעים

מאת: זאב זאב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חומוס פול

המרכיבים למנות 3:

  • גרגירי חומוס בקופסת שימורים
  • 2 כוסות פול בינוני
  • מלח לימון
  • חצי קופסא טחינה גולמית

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנת החומוס: שופכים את החומוס מהקופסא עם המים שבקופסא לבלנדר וחצי מהטחינה הגולמית ומערבלים.

  • 02.

    מוסיפים רבע כפית מלח לימון ומערבלים עד לקבלת עיסה לפי הטעם - ככל שתוסיפו יותר טחינה כך החומוס יהיה סמיך יותר.

  • 03.

    את הפול משרים כל הלילה במים ומרתיחים לאחר מכן עם מים חדשים עד להתרככות. ניתן למעוך את הפולים לאחר הבישול לקבלת מרקם עסיסי.

  • 04.

    מגישים את החומוס עם הפול בתוספת מיץ לימון, מלח ופטרוזיליה.

הכנת? כאן מדרגים
(76)