מטבל חציל קלוי וסויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר | השף הלבן

מטבל חציל קלוי וסויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר

שילוב מנצח של חציל קלוי ו"גבינה". מעולה לניגוב עם פיתה או קרקר. מצויין לאירוח קליל

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מטבל חציל קלוי וסויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל כוס וחצי ממרח:

  • 1 חציל
  • 1 מיכל סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם שום שמיר "תנובה"
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
להגשה:
  • שמן זית
  • חופן צנוברים קלויים
  • פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את החציל על להבת הגז 7-8 דקות מכל צד עד שהקליפה משחירה ותוכו עשוי. לחילופין מחממים תנור ל 220 מעלות ואופים את החציל ישירות על תחתית התנור, 10-15 דקות מכל צד (הופכים את החציל לאחר 15 דקות) עד שקליפת החציל מחירה ותוכו עשוי.

    טיימר מופעל

    00:08:00
  • 02.

    קולפים את החציל, מעבירים את בשרו לקערה שטוחה ומועכים במזלג. מוסיפים סויה בסגנון גבינה לבנה, שמן זית ומלח ומערבבים.

  • 03.

    להגשה יוצקים שמן זית ובוזקים צנוברים ופטרוזיליה. מגישים עם פיתה או קרקרים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.