מתכון לעוגת גבינה עם רוטב פסיפלורה
עוגת גבינה טעימה ויפיפיה להגשה, מתאימה לקיץ ולחג השבועות במיוחד
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 40 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 12 מנות:
									לבסיס:
								
															- 150 גרם ביסקוויטים של אסם
 - חצי כוס מייפל
 
									למלית:
								
															- 1 פודינג וניל של אסם
 - 1 מיכל שמנת מתוקה ה"שף הלבן"
 - 1 מעדן בטעם וניל(לפי רצונכם החופשי)
 - 1 גביע של שמנת 27%
 
									לרוטב:
								
															- 10 פסיפלרות טריות
 - חצי כוס סוכר
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
הכנסת הבסיס: מרסקים את הביסקווים לפירורים ומוסיפים את הרוטב מייפל עד שמקבלים בצק אחיד מהדקים על תבנית אפיה עגולה ומקררים למשך 20 דקות
טיימר מופעל
 - 
								02.
								
מלית: מקציפים את מיכל השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את הפודינג המעדן ואת השמנת עד לקבלת מרקם חלק. את מלית הגבינה שופכים על בסיס העוגה ומכניסים בחזרה למקרר
 - 
								03.
								
רוטב: מרוקנים אתכל הפסיפלורות לתוך סיר קטן ומחממים על בינונית מוספים חצי כוס סוכר ממתינים עד לקבלת מרקם סמיך ומצננים לפני הגשת העוגה למרוח את הרוטב
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

