עוגת גבינה רפאלו
עוגת טורט גבינה עם שברי שוקולד רפאלו שוקולד לבן,קוקוס קלוי, ותותים.

המרכיבים ל 8:
- לטורט וניל:
 - 6 ביצים מופרדות
 - 5 כפות שמן
 - 1 כוס קמח
 - כוס סוכר
 - להרטבת הטורט:
 - חצי כוס מים
 - 3 כפות סוכר
 - קורט תמצית קוקוס
 - למלית גבינה וקוקוס:
 - 2 אינסטנט פודינג וניל
 - 2 שמנת מתוקה 38% השף הלבן
 - 1 וחצי כוס חלב "תנובה"
 - גבינת שמנת 16%/25% - מה שתבחרו
 - 100 גרם שוקולד לבן מומס
 - חצי כפית תמצית קוקוס
 - חצי כוס קוקוס טחון
 - שברי שוקולד רפאלו
 - לקישוט:
 - כדורי רפאלו שלמים
 - חצאי תותים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים תנור ל160 מעלות טורט וניל: מפרידים ביצים לחלבונים וחלמונים את החלבונים מקציפים עם כוס סוכר לקצף יציב מאוד.
 - 
								02.
								
בנפרד מערבבים את החלמונים עם השמן ומקפלים לקצף החלבונים מקפלים כוס קמח לתערובת תפוחה.
 - 
								03.
								
להכניס לתנור בסביבות 30 דקות עד שהטורט זהוב או עד שקיסם שננעץ במרכז הטורט יוצא נקי.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
מצננים את הטורט וחותכים אותו ל3 חלקים ממיסים את הרוטב של הטורט על הגז ועם כף שופכים על הטורט לאט לאט עד שנספג. למלית גבינה וקוקוס:
 - 
								05.
								
מקציפים את השמנות המתוקות עם האינטסנט פודינג וניל וכוס וחצי חלב לקצף יציב מאוד מאוד.
 - 
								06.
								
מערבבים בקערה את הגבינת שמנת עם השוקולד הלבן המומס מאחדים תערובות של הקצפות עם הגבינה והשוקולד מוסיפים את התמצית קוקוס, הקוקוס הטחון ושברי כדורי שוקולד רפאלו. הרכבת העוגה:
 - 
								07.
								
לוקחים חלק אחד מהטורט ומורחים את הקרם הוניל קוקוס שלנו על הטורט. עושים כך גם עם 2 החלקים הראשונים.
 - 
								08.
								
מצפים את העוגה בקרם והדפנות קולים קוקוס טחון במחבת (בלי שמן) עד שהקוקוס נהיה חום.
 - 
								09.
								
מצפים את העוגה בדפנות עם הקוקוס הקלוי מסדרים את הכדורי כרפאלו והתותים ומגישים. בתאבון :)
 
									

