תפוחי אדמה ממולאים בפטריות וגבינות
תוספת חמה שתתאים לכל ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4:
- 4 תפוחי אדמה
- 100 ג"ר גבינה צהובה מגורדת בפומפיה
- 100 ג"ר גבינה בולגרית מגורדת בפומפיה
- סלסילת פטריות שמפיניון
- 1 ביצה
- פלפל שחור
- אגוז מוסקט
- בצל קצוץ
- שמן לטיגון - רצוי שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
רוחצים את תפוחי האדמה היטב בקליפתם ומבשלים במי מלח.
-
02.
נועצים מזלג ובודקים שתפוח האדמה מבושל אך לא רך מדי. מוציאים מהמים ומצננים.
-
03.
המלית: מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות לטיגון קצר ומצננים.
-
04.
מוסיפים לפטריות את הגבינות, ביצה, פלפל שחור, מעט אגוז מוסקט. מערבבים קלות.
-
05.
את תפוחי האדמה בקליפתם מורחים בשמן זית, חוצים ומרוקנים מתוכן, משאירים שוליים של ס"מ 1 מסביב.
-
06.
ממלאים במלית ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים