כדורי תפ"א וגבינה פריכים – מתכון לחטיפים טעימים | השף הלבן

כדורי תפוחי אדמה וגבינה פריכים

מתכון לחטיפים קלים להכנה, פריכים וטעימים עם תפוחי אדמה ומוצרלה שיכבוש את כל המשפחה

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורי תפ
צילום: אפיק גבאי עיצוב: אינס ואפיק

המרכיבים ל15:

  • 3 תפוחי אדמה קלופים מבושלים ומרוסקים
  • 150 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
  • 3 כפות קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
לציפוי:
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כוס קמח
  • כוס פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים יחד את תפוח האדמה, הביצה, הקמח, התבלינים והגבינה.

  • 02.

    יוצרים כדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות ומקפיאים לשעה.

  • 03.

    טובלים כל כדור בקמח, ביצה טרופה ופירורי לחם.

  • 04.

    מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(11)