מתכון עוגת גבינה רפאלו | השף הלבן

עוגת גבינה רפאלו

עוגת טורט גבינה עם שברי שוקולד רפאלו שוקולד לבן,קוקוס קלוי, ותותים.

מאת: ימית מרי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת גבינה רפאלו

המרכיבים ל8:

  • לטורט וניל:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 5 כפות שמן
  • 1 כוס קמח
  • כוס סוכר
  • להרטבת הטורט:
  • חצי כוס מים
  • 3 כפות סוכר
  • קורט תמצית קוקוס
  • למלית גבינה וקוקוס:
  • 2 אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 1 וחצי כוס חלב "תנובה"
  • גבינת שמנת 16%/25% - מה שתבחרו
  • 100 גרם שוקולד לבן מומס
  • חצי כפית תמצית קוקוס
  • חצי כוס קוקוס טחון
  • שברי שוקולד רפאלו
  • לקישוט:
  • כדורי רפאלו שלמים
  • חצאי תותים
גודל תבנית: תבנית 26 גבוהה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל160 מעלות טורט וניל: מפרידים ביצים לחלבונים וחלמונים את החלבונים מקציפים עם כוס סוכר לקצף יציב מאוד.

  • 02.

    בנפרד מערבבים את החלמונים עם השמן ומקפלים לקצף החלבונים מקפלים כוס קמח לתערובת תפוחה.

  • 03.

    להכניס לתנור בסביבות 30 דקות עד שהטורט זהוב או עד שקיסם שננעץ במרכז הטורט יוצא נקי.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 04.

    מצננים את הטורט וחותכים אותו ל3 חלקים ממיסים את הרוטב של הטורט על הגז ועם כף שופכים על הטורט לאט לאט עד שנספג. למלית גבינה וקוקוס:

  • 05.

    מקציפים את השמנות המתוקות עם האינטסנט פודינג וניל וכוס וחצי חלב לקצף יציב מאוד מאוד.

  • 06.

    מערבבים בקערה את הגבינת שמנת עם השוקולד הלבן המומס מאחדים תערובות של הקצפות עם הגבינה והשוקולד מוסיפים את התמצית קוקוס, הקוקוס הטחון ושברי כדורי שוקולד רפאלו. הרכבת העוגה:

  • 07.

    לוקחים חלק אחד מהטורט ומורחים את הקרם הוניל קוקוס שלנו על הטורט. עושים כך גם עם 2 החלקים הראשונים.

  • 08.

    מצפים את העוגה בקרם והדפנות קולים קוקוס טחון במחבת (בלי שמן) עד שהקוקוס נהיה חום.

  • 09.

    מצפים את העוגה בדפנות עם הקוקוס הקלוי מסדרים את הכדורי כרפאלו והתותים ומגישים. בתאבון :)

הכנת? כאן מדרגים
(0)