עוגת גבינה רפאלו
עוגת טורט גבינה עם שברי שוקולד רפאלו שוקולד לבן,קוקוס קלוי, ותותים.
המרכיבים ל8:
- לטורט וניל:
- 6 ביצים מופרדות
- 5 כפות שמן
- 1 כוס קמח
- כוס סוכר
- להרטבת הטורט:
- חצי כוס מים
- 3 כפות סוכר
- קורט תמצית קוקוס
- למלית גבינה וקוקוס:
- 2 אינסטנט פודינג וניל
- 2 שמנת מתוקה 38% השף הלבן
- 1 וחצי כוס חלב "תנובה"
- גבינת שמנת 16%/25% - מה שתבחרו
- 100 גרם שוקולד לבן מומס
- חצי כפית תמצית קוקוס
- חצי כוס קוקוס טחון
- שברי שוקולד רפאלו
- לקישוט:
- כדורי רפאלו שלמים
- חצאי תותים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל160 מעלות טורט וניל: מפרידים ביצים לחלבונים וחלמונים את החלבונים מקציפים עם כוס סוכר לקצף יציב מאוד.
-
02.
בנפרד מערבבים את החלמונים עם השמן ומקפלים לקצף החלבונים מקפלים כוס קמח לתערובת תפוחה.
-
03.
להכניס לתנור בסביבות 30 דקות עד שהטורט זהוב או עד שקיסם שננעץ במרכז הטורט יוצא נקי.
טיימר מופעל
-
04.
מצננים את הטורט וחותכים אותו ל3 חלקים ממיסים את הרוטב של הטורט על הגז ועם כף שופכים על הטורט לאט לאט עד שנספג. למלית גבינה וקוקוס:
-
05.
מקציפים את השמנות המתוקות עם האינטסנט פודינג וניל וכוס וחצי חלב לקצף יציב מאוד מאוד.
-
06.
מערבבים בקערה את הגבינת שמנת עם השוקולד הלבן המומס מאחדים תערובות של הקצפות עם הגבינה והשוקולד מוסיפים את התמצית קוקוס, הקוקוס הטחון ושברי כדורי שוקולד רפאלו. הרכבת העוגה:
-
07.
לוקחים חלק אחד מהטורט ומורחים את הקרם הוניל קוקוס שלנו על הטורט. עושים כך גם עם 2 החלקים הראשונים.
-
08.
מצפים את העוגה בקרם והדפנות קולים קוקוס טחון במחבת (בלי שמן) עד שהקוקוס נהיה חום.
-
09.
מצפים את העוגה בדפנות עם הקוקוס הקלוי מסדרים את הכדורי כרפאלו והתותים ומגישים. בתאבון :)