עוגת גבינה פירורים פתי בר בטעם הטוב והמוכר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה פירורים פתי בר בטעם הטוב והמוכר

עוגת גבינה קלאסית בטעם המוכר, מתאימה מאוד לארוחת חג בשבועות

מאת: שירן סבג
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קשה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה פירורים פתי בר בטעם הטוב והמוכר

המרכיבים ל 20:

לבסיס העוגה :
  • 150 גרם פתי בר אסם - שבורים גס
  • 25 גרם חמאה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כוס חלב
למילוי הגבינה :
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 200 גרם גבינה לבנה 9%
  • קליפת תפוז מגורדת גס
  • 3 כפות אבקת פודינג אינסטנט וניל אסם

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה (בסיס העוגה):

  • 02.

    ממיסים במחבת את החמאה, מוסיפים סוכר ופתי בר אסם.

  • 03.

    מערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 04.

    מחממים בסיר את החלב ומסירים מהאש רגע לפני שהוא רותח. יוצקים לסיר החלב את תערובת החמאה והפתי בר ומערבבים.

  • 05.

    יוצקים לתבנית כך שייווצר בסיס עוגה אחיד. הכנתמילוי הגבינה :

  • 06.

    מניחים בקערת המיקסר את השמנת המתוקה והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצפת רכה.

  • 07.

    יוצקים לקערת הקצפת את הגבינה הלבנה, גרידת התפוז ואבקת פודינג הווניל, וממשיכים להקציף במהירות בינונית עד לקבלת קצפת יציבה.

  • 08.

    יוצקים את מילוי הגבינה מעל לבסיס העוגה ומשטחים.

  • 09.

    נותנים לעוגה לנוח במקרר לשעתיים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(101)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.