מתכון עוגת גבינה עם שמנת ופירורים | השף הלבן

עוגת גבינה עם שמנת ופירורים

עוגת גבינה עם שמנת ופירורים משודרגת וטעימה להפליא

מאת: טלי סינטס
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה עם שמנת ופירורים

המרכיבים ל 10 מנות:

לבסיס + פירורים:
  • 150 גרם חמאה רכה
  • 100 גרם סוכר
  • 5 גרם אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 10 גרם סוכר וניל
  • 350 גרם קמח לבן
למילוי:
  • 500 גרם גבינה לבנה 9%
  • 2 שמנת מתוקה
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • גרידת קליפת לימון אחת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את חומרי הבצק (אפשר ביד). משטחים בתבנית עגולה ואופים כ-רבע שעה עד שמעט משחים אבל לא קשה מידי. מקררים מעט, ובעזרת מזלג מגרדים חצי מהבסיס לפירורים ושומרים בצד.

  • 02.

    מקציפים בנפרד שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג.

  • 03.

    ממיסים באמבט מים את השוקולד הלבן.

  • 04.

    מערבבים את הגבינה עם סוכר וניל, הסוכר וגרידת הלימון והשוקולד המומס.

  • 05.

    מקפלים את השמנת עם תערובת הגבינה ומערבבים בעדינות ידנית.

  • 06.

    את התערובת מעבירים מעל הבצק שנשאר בתבנית ומפזרים מלמעלה את הפירורים. שמים במקרר לפחות ללילה, מכוסה.  

הכנת? כאן מדרגים
(58)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.