מתכון לעוגת גבינה עם רוטב פסיפלורה
עוגת גבינה טעימה ויפיפיה להגשה, מתאימה לקיץ ולחג השבועות במיוחד
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 12 מנות:
לבסיס:
- 150 גרם ביסקוויטים של אסם
- חצי כוס מייפל
למלית:
- 1 פודינג וניל של אסם
- 1 מיכל שמנת מתוקה ה"שף הלבן"
- 1 מעדן בטעם וניל(לפי רצונכם החופשי)
- 1 גביע של שמנת 27%
לרוטב:
- 10 פסיפלרות טריות
- חצי כוס סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
הכנסת הבסיס: מרסקים את הביסקווים לפירורים ומוסיפים את הרוטב מייפל עד שמקבלים בצק אחיד מהדקים על תבנית אפיה עגולה ומקררים למשך 20 דקות
טיימר מופעל
-
02.
מלית: מקציפים את מיכל השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את הפודינג המעדן ואת השמנת עד לקבלת מרקם חלק. את מלית הגבינה שופכים על בסיס העוגה ומכניסים בחזרה למקרר
-
03.
רוטב: מרוקנים אתכל הפסיפלורות לתוך סיר קטן ומחממים על בינונית מוספים חצי כוס סוכר ממתינים עד לקבלת מרקם סמיך ומצננים לפני הגשת העוגה למרוח את הרוטב
הכנת? כאן מדרגים