עוגת גבינה עם רוטב פסיפלורה ובסיס ביסקוויטים | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם רוטב פסיפלורה

עוגת גבינה טעימה ויפיפיה להגשה, מתאימה לקיץ ולחג השבועות במיוחד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם רוטב פסיפלורה

המרכיבים ל 12 מנות:

לבסיס:
  • 150 גרם ביסקוויטים של אסם
  • חצי כוס מייפל
למלית:
  • 1 פודינג וניל של אסם
  • 1 מיכל שמנת מתוקה ה"שף הלבן"
  • 1 מעדן בטעם וניל(לפי רצונכם החופשי)
  • 1 גביע של שמנת 27%
לרוטב:
  • 10 פסיפלרות טריות
  • חצי כוס סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנסת הבסיס: מרסקים את הביסקווים לפירורים ומוסיפים את הרוטב מייפל עד שמקבלים בצק אחיד מהדקים על תבנית אפיה עגולה ומקררים למשך 20 דקות

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 02.

    מלית: מקציפים את מיכל השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה מוסיפים את הפודינג המעדן ואת השמנת עד לקבלת מרקם חלק. את מלית הגבינה שופכים על בסיס העוגה ומכניסים בחזרה למקרר

  • 03.

    רוטב: מרוקנים אתכל הפסיפלורות לתוך סיר קטן ומחממים על בינונית מוספים חצי כוס סוכר ממתינים עד לקבלת מרקם סמיך ומצננים לפני הגשת העוגה למרוח את הרוטב

הכנת? כאן מדרגים
(93)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.